Muhammet Beşir: "Hayalim gerçekleşiyor"

Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Muhammet Beşir, açıklamalarda bulundu.   Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'na kendisine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eden Muhammet Beşir, "Hayalim gerçekleşiyor. Adanaspo

Muhammet Beşir: "Hayalim gerçekleşiyor"
Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Muhammet Beşir, açıklamalarda bulundu.
 
Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'na kendisine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eden Muhammet Beşir, "Hayalim gerçekleşiyor. Adanaspor maçında ailem de tribündeydi ve onların önünde gol attığım için mutluluğum iki kat arttı. Mutlu ve gururluyum. İyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. Hedefim bu performansımı genele yayabilmek. Sadi hocam beni 14 yaşımdan beri tanır. Özelliklerimi, ne zaman neler yapabileceğimi iyi bilir. Bu nedenle faydalı olabileceğimi hissettiği yerlerde bana şans veriyor. Rekabet konusuna gelince; çalışacağız ve iyi olan oynayacak" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor