Muhammet Beşir altyapıya gönderildi mi?

Trabzonspor'da son dönemde sıkça tartışılan ve son olarak da Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı'nın Beşiktaş maçının kadrosuna almadığı Muhammet Beşir'in, Trabzonspor U21 takımının Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmanın ardından "Hami Mandıralı Muha

Muhammet Beşir altyapıya gönderildi mi?

Trabzonspor'da son dönemde sıkça tartışılan ve son olarak da Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı'nın Beşiktaş maçının kadrosuna almadığı Muhammet Beşir'in, Trabzonspor U21 takımının Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmanın ardından "Hami Mandıralı Muhammet Beşir'i altyapıya gönderdi" haberleri ile ilgili Trabzonspor, resmi sitesinden Yılmaz Büyükaydın ve Muhammet Beşir aracılığıyla cevap verdi.

Yapılan açıklama ise şu şekilde;

Futbol Koordinatörümüz Yılmaz Büyükaydın, bugün bazı medya organlarında Muhammet Beşir ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Büyükaydın, “Futbolcumuzun altyapıya gönderilmesi kesinlikle söz konusu değildir. Maç kadrosunda yer almayan futbolcumuz Muhammet, U21 takımımızla, Beşiktaş U21 karşılaşmasında sahadaydı. Maç kadrosunda yer almayan futbolcularımızı, maç eksiği olmasın diye bir alt takımlarımızda oynatıyoruz. Muhammet de bu haftaki kadroda olmadığı için bu şekilde rutin bir uygulamaya tabi tutuldu. Hem dün hem de bugün A takımla birlikte idmana çıktı. Ortada ne bir kriz ne de başka bir şey var. Basın mensubu arkadaşlarımız eğer doğru bir haber yazmak istiyorlar ise bize sorabilirler. Kendilerine bir telefon kadar yakınız” diye konuştu.

Futbolcumuz Muhammet Beşir ise, “Hocalarımız oyuncularını bazen kadroya alabilir bazen almayabilir. Karar tamamen hocamızın inisiyatifindedir. Bu sadece benim için değil tecrübeli futbolcular için de geçerlidir. Bize, alınan karara saygılı olmak düşer. Ben daha 19 yaşında bir gencim ve Trabzonspor’un evladıyım. Burada huzurum ve mutluluğum yerinde. Daha çok çalışarak takımıma faydalı olmak istiyorum. Hakkımda doğru olmayan haberleri yapanları kınıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler