Muhammet Balta: O sene bu sene olacak

Trabzonspor evinde Sivasspor ile karşılaşıyor.

Muhammet Balta: O sene bu sene olacak

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’de evinde Sivasspor ile karşılaşıyor.

Karşılaşma öncesi Stadyuma gelen Muhammet Balta Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Balta iyi bir kadro kurulduğunu ve şampiyonluk yolunda bu senenin o sene olduğunu söyledi.

Balta şu ifadeleri kullandı:

Hem yangın hem afet bölgesinde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Hayat devam ediyor. Aşkımız Trabzonspor. İnanıyorum ki Trabzonspor yaptığı transfer ve diğer dinamikleriyle bütünleşmiş görüyorum.

Futbolun seyir zevki vermesi gerekiyor, Trabzonspor bunu veriyor. Trabzonspor da kolaj havası var. Son maçlarda defansta bazı eksiklikler var ama hoca da bunu görüyor ve ortadan kaldıracak ve Türkiye’nin en güçlü takımı Trabzonspor. Beklentimiz büyük. Dünyaya Trabzon’u tanıtan Trabzonsporumuz. Başları için sabırlı olmamız lazım. Kayıtsız şartsız Trabzonsporumuza destek olmamız lazım.

Futbol 3 ihtimalli bir oyun. Trabzonspor taraftarı beraberlik ve yenilgiyi kabul etmiyorlar.

Sabırlı olursak ve desteklersek bu senenin o sene olacağını düşünüyorum

Protokol biz Trabzonspor taraftarıyız. Açık ve kale arkalarında maç seyrettik her stadda olduğu gibi burada da protokol var. Buradaki listeyi hazırlayan siyasiler değil Spor bakanlığıdır. Bu protokol listesinde kimler olması gerekiyorsa olması konusunda biz de taraftarız. Burada biz farklı bir şey görmüyoruz.

Bizim düzenleyeceğimiz bir olay değil. Spor bakanlığı var ilin valisi var. Oturulur konuşulur. Kim orada olması gerekiyorsa olur. Bunlar büyütülecek olaylar değildir. Bir dokunuşla halledilebilecek bir mevzudur. Bizim Trabzonspor’un başarısına kenetlenmemiz lazım. Şartlar ne olursa olsun hem takıma hem yönetime sahip çıkmamız lazım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor