Muhalefet ve iktidar Haber61 ekranlarında buluştu: Trabzonspor partiler üstüdür

Trabzonspor’un Alanyaspor deplasmanında her görüşten taraftarın desteği var.

Muhalefet ve iktidar Haber61 ekranlarında buluştu: Trabzonspor partiler üstüdür

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor Süper Lig’in 26.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşıyor.

Karşılaşma öncesinde Haber61 ekranları önemli bir ana tanıklık etti.

Ortahisar’ın AK Partili Belediye başkanı Ahmet metin Genç ile Ortahisar Belediyesinin CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu, Alanya2dan canlı yayın yapan Haber61’in canlı yayınında buluştu.

Önce söz alan geç karşılaşama ile alakalı “Güzel bir yolculuk oldu Trabzon’dan buraya. İnşallah 3 puanı alıp Trabzon’a döneceğiz.

Zor maç ama rakibinm ve bizim eksiklerimiz var. Biz o moda girdik. Zaten Bir deplasman mağlubiyetimiz var. Bu sene o sene inşallah. Maçı alıp geri döneceğiz. Bu maç bir viraj ama Konya maçı çok önemliydi şampiyonluk yolunda. Son 100 metreye girdik. Önde olan koşucu arkasına bakmaz. Kendi işimizi kendimiz yapacağız. 8. Şampiyonluğumuza ulaşacağız. Hocamıza ve yönetime güveniyoruz. Hem Bakasetas’ın hem de Siopis’in maçı olacak. Güzel bir sonuçla döneceğiz inşallah ve o güzel sonuç galibiyet. 2- 0 olsun bizim olsun.” İfadelerini kullandı.

Cüneyt Zorlu ise “Ben maçı alacağımız kanaatindeyim. Trabzonspor dan sonra en iyi futbol oynayan takımla oynayacağız. Güçlü bir takımız ama rakibin iki ouuncusuna dikkat etmeliyiz. Efecan ve Emre Akbaba2ya çok dikkat etmeliyiz. Bize bilendiklerini düşünüyorum ama ne yaparsa 6yapsınlar bu maçı alacağız. Başkanımla burada karşılaşmak da beni mutlu etti.” Şeklinde konuştu.

İki farklı görüşte partide siyaset yapan Genç ve Zorlu bu konu ile alakalı da açıklamalarda bulundular.

Başkan Genç “Bu sene o sene dedik. İnşallah 8. Şampiyonluk geliyor. Bütün şehir olarak hazırız şampiyonluğa. İç sahada bundan sonra daha güzel etkinliklerimiz olacak. Trabzonspor partiler üstüdür. İnançlarımızdan sonra en güzel marka değerimiz. Ayrıca mutluluk değerimiz. Siyasi olarak farklı görüşte olabiliriz. O konuda da Ortahisar belediye meclisi olarak mutluyum çünkü yüzde 95.17 oy birliği ile kararlarımızı almışız. Meclisimizde de demokratik platform var. Tabiki farklı görüşler var ama doğruları ortak platformda birleştirerek şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Trabzonspor özelinde baktığımızda çok mutluyuz. Bizim sloganımız “En mutlu şehir Ortahisar’dı” En mutlu olduğumuz sene olacak inşallah. “ şeklinde konuştu.

Zorlu ise “Muhalefet olarak ayrı düşsek de Trabzonspor için her zaman beraberiz. Trabzonspor bizim için vazgeçilmez. Buradayız beraberiz. Bunun sonu şampiyonluk olacak inanıyorum. Başkanımızla mecliste bazen fikir ayrılığımız olabilir, bunlar hiç önemli değil. Trabzonspor her değerin üstündedir bu konuda. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor