Müdür Alper canlı yayında açıkladı: Maça gelirken kaza ...

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61 TV'ye konuştu

Müdür Alper canlı yayında açıkladı: Maça gelirken kaza ...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor sahasında Denizlispor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Metin Alper şöyle konuştu;

Pazar deplasmanından dönen Osmaniyespor taraftarları , daha önce ben Osmaniye'de 6 yıl görev yapmıştım. O sırada Sivasspor Fenerbahçe maçını izliyorduk çay ocağında, Adıyaman çiğköftecisinin hemen yanında. Sivas'ta çalıştım, Osmaniye'de çalıştım, Adıyaman'da çalıştım şuan da Trabzon'da çalışıyorum, gerçekten dört bileşenli bir denklem oldu. Güzel bir ambians oldu. En çok da Trabzonspor tezahuratları hoşuma gitti. Başarı dilediler. İnşallah da başarılı bir sonuç ortaya çıkar.

Sahada güzel futbolun olacağı kesin. Her zamanki gibi güzel bir maç izleyeceğiz inşallah. 

Yaya bir vatandaşımız adı Mehmet Birinci, maça gelirken araba çarpması sonucu yaralandı, onu da takip ediyoruz. Allah şifa versin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor