MP Arena stadı VİP tribünü neden boş?

Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı’da VİP Özel tribünü neden boş..

MP Arena stadı VİP tribünü neden boş?

Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı’da VİP Özel tribünü  neden boş...


Bordo Mavilerin ligin ikinci yarısında Avni Aker’i terk ederek yeni stadyumu Şenol Güneş Spor kompleksi M.P Arena stadında maçlarını oynamaya başladı.

Ancak Vip tribününde bilet ve kombine satışı az olduğu için koltuklar sürekli boş kalıyor. Bordo Mavili yönetim bu alandaki kombine ve biletlerin satışı içinde büyük çaba harcıyor ancak yinede koltuklar boş kalıyor.

Avni Aker stadın da yıllığı 30 milyara satılan VİP tribün biletleri MP Arena’da aynı tribün  kombineleri 2,5 yıllığına 11 milyar’a satılıyor. Maçlık periyoda ise aynı tribün bilet fiyatları 300 TL’den satışa çıkıyor.

Buna rağmen tribün bilet ve kombineleri yeterince satılamadığı için tribün boş kalıyor.Trabzonspor yönetimi bu tribünde kombine ve bilet alana da ekstra hizmetler  (yiyecek,içecek) veriyor. 


Haber61

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor