Mourinho'nun gözü Trabzon'da

Bonservisi Chelsea’de bulunan Marko Marin’e özel takip başlatıldı. Londra kulübü, bütün kiralık oyuncuları için bir whatsapp grubu kurup iletişime geçti. Ayrıca her hafta bir spor psikoloğu Marin’le Skype aracılığıyla görüşmeler yapıyor.   Chelsea’nin bon

Mourinho'nun gözü Trabzon'da
Bonservisi Chelsea’de bulunan Marko Marin’e özel takip başlatıldı. Londra kulübü, bütün kiralık oyuncuları için bir whatsapp grubu kurup iletişime geçti. Ayrıca her hafta bir spor psikoloğu Marin’le Skype aracılığıyla görüşmeler yapıyor.
 
Chelsea’nin bonservisli oyuncusu olan Marko Marin’in Trabzonspor’daki günleri büyük bir dikkatle takip ediliyor. Londra kulübü, Marin’in de dahil olduğu 34 kişilik kiralık listesi için özel bir whatsapp grubu kurdu.
 
Burada kurulan grup sayesinde oyuncuların sıkıntıları, ihtiyaçları ve son durumları birebir analiz ediliyor. Chelsea’nin sözleşmeli bütün futbolcuları, isteklerini de buradan bildiriyor.
 
Ayrıca Marin ve diğer kiralık oyuncular için özel Skype görüşmeleri yapılıyor. Burada kulübe bağlı Spor Psikoloğu görüntülü arama vasıtasıyla sıkıntıları dinliyor.
 
ÖZEL GÖRÜŞMELER
Haftada 2 kez yapılan bu görüşmeler bire bir yani özel oluyor. Marin’in de haftada en az 2 kez görüşmeler yaptığı biliniyor. Futbolcular burada özel hayatlarına kadar her konuyu anlatıyor. Marko Marin’in benzer şekilde Trabzon’a ilk geldiğinde, yeni ev bulmasından, antrenman programına, kulüp tesislerinden, stada kadar her türlü bilgiyi Chelsea’li yetkililerle görüştüğü ifade ediliyor.
 
Öte yandan, Chelsea kulübüyle 2017’ye kadar sözleşmesi olan Alman futbolcunun satın alma opsiyonu da Trabzonspor’da bulunuyor. Bu nedenle whatsapp ve Skype konuşmalarında transfer görüşmelerinin yapılmamasına özen gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor