Mourinho Trabzonspor konusunda haklı çıktı! Aylar önce söylemişti

Dünyaca ünlü teknik adam Mourinho’nun Trabzonspor konusunda söyledikleri yeniden gündem oldu.

Mourinho Trabzonspor konusunda haklı çıktı! Aylar önce söylemişti

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden Jose Mourinho’nun Trabzonspor maçından sonra söyledikleri yeniden gündeme geldi.

Portekizli ünlü teknik adamın aylar öncesinden söyledikleri ve öngörüsü sosyal medyada taraftarların en çok konuştuğu konulardan biri.

Trabzonspor, sezon başı Konferans Ligi'nde Roma ile eşleşti. Mourinho'nun takımı Trabzonspor'u iki maçta da yenerek turladı. Ancak o maçlarda Trabzonspor'un performansı Portekizli ünlü hocayı oldukça etkilemişti.

"TRABZONSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ SEVİYESİNDE BİR TAKIM"

İlk maçtan sonra kameraların önüne geçen dünyaca ünlü teknik adam, "Trabzonspor, kesinlikle Şampiyonlar Ligi kalibresinde bir takım. Bu sezon onların ligde ne yaptığını özel olarak takip edeceğim. Çok iyi kadroları var" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor, Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayıp Şampiyonlar Ligi vizesi alırken Jose Mourinho'lu Roma ise Konferans Ligi'nde adını finale yazdırmayı başardı.

Abdullah Avcı ile muhteşem bir sezon geçiren Trabzonspor, Roma'ya elendikten sonra çıktığı ilk 15 Süper Lig maçında 12 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Sezonun bitimine 3 hafta kala ise şampiyonluğunu ilan etti.

Salı günü Kayserispor ile Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına çıkacak olan Trabzonspor rakibini elemesi halinde adını finale yazdıracak.

Geçen yıl Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Bordo-Mavililer bu yıl da Süper Lig şampiyonu oldu. Fırtına, Türkiye Kupası'nı da kazanırsa Avcı ile 3'leme yapacak.

(Takvim)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler