Minik öğrencilerin Cardozo gözyaşı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo’yu okulda yapılan seçimde vaat olarak kullanan minik öğrenci; arkadaşlarına başkan seçilmesi halinde futbolcuyu okula getirme sözü verdi. 4 – G sınıfı öğrencisi Ömer Taha Çoban, okul ba

Minik öğrencilerin Cardozo gözyaşı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo’yu okulda yapılan seçimde vaat olarak kullanan minik öğrenci; arkadaşlarına başkan seçilmesi halinde futbolcuyu okula getirme sözü verdi. 4 – G sınıfı öğrencisi Ömer Taha Çoban, okul başkanı seçildikten sonra Cardozo’yu Trabzon Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu’na getirdi.

Cardozo’yu okula getiren minik başkan kendi sınıfına getirdikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi. Cardozo sonrasında başka sınıf öğrencilerine gözükmeden okuldan ayrıldı. Okulda okuyan ve Carodozo vaatlerine oy veren diğer öğrenciler akşam eve gittiğinde yıldız oyuncunun okullarını ziyaret ettiği haberi televizyonlarda görünce şaşkınlık yaşadılar.

Velilerine durumu bildiren öğrenciler kendilerinin Cardozo’yu hiç görmediklerini dile getirdiler. Bu durum üzerine bazı veliler tepki gösterdi. Edinilen bir diğer bilgiye göre; Cardozo okula gelince çıkıncaya kadar teneffüs zili de çalınmadı. Cardozo’yu Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu’nun diğer sınıf öğrencileri Cardozo’yu göremedikleri için üzgün oldukları ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler