Milli Takım'da Uğurcan Çakır ile Kuntz arasında dikkat çeken gelişme

Türkiye, Letonya ve Galler maçı hazırlıklarına başladı.

Milli Takım'da Uğurcan Çakır ile Kuntz arasında dikkat çeken gelişme

Türkiye Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Letonya ve Galler ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Ay-Yıldızlılar, Letonya ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına yarın saat 11.00 ve 18.00'de yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Akşam yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

UĞURCAN İLE KUNTZ ARASINDA DİKKAT ÇEKEN GELİŞME

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, 12 Nisan'da düzenlenen basın toplantısında "Milli Takım'a neden alınmadığımı bilmiyorum. Bu kararlar neye göre veriliyor bilmiyorum. Son maçlarda kötü de oynamamıştım" diyerek Kuntz'un kendisi için verdiği kararı açık şekilde eleştirmişti.

Letonya ve Galler maçı kadrosunda yer alan Uğurcan Çakır'ın, Kuntz ile sarıldığı fotoğraf karesinin Milli Takım'ın sosyal medya hesaplarından paylaşılması dikkat çekti.

ugurcan-ile-kunt-arasinda-dikkat-ceken-gelisme-2.jpg

LETONYA VE GALLER MAÇLARI NE ZAMAN?

Türkiye Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Letonya ile 16 Haziran Cuma günü 21.45'te deplasmanda, Galler ile 19 Haziran Pazartesi günü 21.45'te Samsun'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor