Milli Takım için bomba iddia! "Kuntz gidiyor, eski Trabzonsporlu geliyor"

Türkiye Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve Trabzonspor'un eski teknik adamının göreve getirileceği iddia edildi.

Milli Takım için bomba iddia! "Kuntz gidiyor, eski Trabzonsporlu geliyor"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz ile yollarını ayıracağı ve yerine getireceği ismi de belirlediği iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli Takım'da Stefan Kuntz ile yolların ayrılması yönünde karar alındı. Aynı haberde, yeni teknik adamın ise Trabzonspor ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Abdullah Avcı'nın olacağı iddia edildi.

abdullah avcı milli takıma

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile tarihe geçen Abdullah Avcı, Kasım 2011 ve Ağustos 2013 tarihleri arasında da Milli Takım'da görev almıştı. Avcı, 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 de mağlubiyet almış; 14 Ağustos'ta oynanan ve 2-2 sonuçlanan Gana maçından sonra görevine son verilmişti.

Öte yandan Milli Takım'da halen görevinin başında olan Stefan Kuntz ise göreve geldiği tarihten bu yana 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet almış durumda.

stefan kuntz milli takım

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler