Milli Takım hocası Kuntz'tan Uğurcan, Berat ve Ahmetcan sözleri!

Milli Takım hocası Kuntz açıklamalarda bulundu.

Milli Takım hocası Kuntz'tan Uğurcan, Berat ve Ahmetcan sözleri!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonsporlu oyuncu Berat Özdemir ile ilgili konuşan Kuntz, "Problem Child, problem çocuk" sorunu var. Çok yetenekli olduğunu görebiliyorum ama gelişiminde sıkışmış durumda gözüküyor. Trabzon'daki arkadaşlarımla da görüşüyorum sebebini.” dedi.

Uğurcan’ın çok iyi bir maç çıkardığını belirten Kuntz, “Uğurcan tabi ki net ama diğer kaleciler de çok yetenekli. Dün çok iyi bir maç çıkardı. Birkaç hafta önce dikkati dağınıktı ama genç oyuncularda bu süreçler yaşanır” şeklinde konuştu.

Kuntz, Galatasaray maçında sonradan oyuna dahil olan ve beğeni toplayan Ahmetcan Kaplan ile ilgili olarak “Dün Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan'ın ne kadar iyi oynadığını gördünüz. Babel'e karşı çok iyiydi. Alttan gelen bu oyuncuların, şans bulabileceğini söyleyebilirim.” İfadelerini kullandı.

Milli Takım hocası Kuntz'tan Uğurcan, Berat ve Ahmetcan sözleri!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor