Milli arada transfer taarruzu

Göztepe mağlup olan Trabzonspor'da milli ara yoğun geçececk.

Milli arada transfer taarruzu
Göztepe karşısında eksiklerin gün yüzüne çıkması başkan Muharrem Usta'nın canını sıktı. Milli arayı yoğun transfer çalışmaları ile geçirmeyi planlayan Usta en az iki transferi bitirmek üzere.

Trabzonspor'da transfer haftası... Bordo-mavililer, Burak Yılmaz'dan sonra süren transferdeki sessizliğini bu hafta bozmayı amaçlıyor. Öncelikle '10 numara' transferini bitirmek isteyen Trabzonspor, bir taraftan Tottenham'ın Fransız yıldızı Sissoko için girişimlerini yoğunlaştırırken, diğer taraftan Milan'dan Sosa ile W.Bremen'den Junuzovic için temaslarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde Başkan Muharrem Usta öncelikle Sissoko ve Junuzovic'ten birini bitirmek istiyor.

MİLLİ ARADA HAREKAT
Bu ikiliden birinin yanında Sosa'yı da mali şartlar uyması halinde transfer etmek isteyen Trabzonspor, bu üç oyuncudan en az ikisini bitirmeyi amaçlıyor. Başkan Usta'nın Sissoko olmazsa Junuzovic'i almak istediği, bu hafta önce İngiltere'ye ardından Almanya'ya giderek iki futbolcu ve kulüpleri ile bir kez daha görüşeceği öğrenildi. Sissoko'nun kiralanması yönünde Tottenham'ın ikna olduğu, Junuzovic konusunda eşinin özel isteklerinin sıkıntı oluşturduğu belirtildi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor