Milli ara Trabzonspor'a ilaç olacak

Trabzonspor, sezon başından bu yana sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığı nedeniyle ideal kadro oluşturmakta zorluk çekerken milli ara adeta ilaç gibi geldi. Özellikle Galatasaray maçından sonra oyuncularının aldığı uzun cezalar, bir çok futbolcunun uz

Milli ara Trabzonspor'a ilaç olacak

Trabzonspor, sezon başından bu yana sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığı nedeniyle ideal kadro oluşturmakta zorluk çekerken milli ara adeta ilaç gibi geldi.

Özellikle Galatasaray maçından sonra oyuncularının aldığı uzun cezalar, bir çok futbolcunun uzun süreli sakatlıkları, bordo mavililerde son maçlarda büyük sıkıntı yarattı. Medicana Sivasspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından girilen milli takım arası özellikle sakat oyuncuların tam anlamıyla takıma dönmesi için de büyük bir fırsat olarak görülüyor. Cezalı oyuncusu kalmayan bordo mavililerde, Mehmet Ekici ve Güray Vural’ın milli takım arasına tam anlamıyla hazır hale geleceği, Onur Kıvrak’ın da takımla çalışmalara başlayacağı vurgulandı.

Özellikle orta sahada Marin-Özer ikilisinden istediği verimi alamayan teknik direktör Hami Mandıralı’nın Mehmet Ekici’nin takıma bir an önce dönmesi için bu oyuncunun hazırlık sürecini yakından takip ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler