Mikel ve Sturridge nazlı çıktı!

Trabzonspor’un iki yıldızı ağrılarının olduğunu söyleyince Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı.

Mikel ve Sturridge nazlı çıktı!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Alanyaspor'u, 25. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti.  Karşılaşmaya bordo mavililer sakatlıklar nedeniyle yine bir çok oyuncusundan yoksun çıktı.

SOSA "OYNARIM" , MİKEL VE STURRİDGE "OYNAYAMAM"

Yıldız isimlerinden sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan bordo mavililerde maçtan önce sakatların son durumunun tespiti gerçekleştirildi. Tıbbi kontrollerin yanı sıra oyuncularla bire bir görüşülerek kadroya alınıp alınmamalarına karar verildi.

Edinilen bilgiye göre; Sakat futbolculardan Kaptan Jose Sosa oynamak istediğini teknik ekibe iletse de sağlık ekibinin riske edilmemesini gerektiğini belirtmesi üzerine kadroya alınmadı.

Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takıma katılamayan Mikel ve Sturridge'de ise durumun tam tersi olduğu öğrenildi. Sağlık ekibinin iki futbolcunun da büyük bir iyileşme gösterdiğini ve oynayabilir raporu vermesine rağmen iki futbolcunun da bire bir görüşmelerde ağrıları olduğunu söyledikleri ve oynayacak durumda olmadıklarını dile getirdikleri belirtildi.

Sturridge’nin en hafif ağrıda bile oynamak istememesi artık alışkanlık haline gelirken, Obi Mikel’in de bu kervana katılması şaşkınlıkla karşılandı. 

KARAMAN DA RAHATSIZ

Teknik direktör Ünal Karaman’ın yaşananlar karşısında rahatsız olduğu ve her basın toplantısı sonrası bazı sıkıntılar olduğunu ima etmesinin nedeninin bu durum olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler