Metin Kaya: Trabzonspor için kefen giymeye hazırım

Trabzonspor başkan adayı Metin Kaya kongrede konuştu

Metin Kaya: Trabzonspor için kefen giymeye hazırım
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da ikinci konuşmayı da diğer aday Metin Kaya yaptı. Konuşması sırasında listesindeki isimleri yanına çağıran Kaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Trabzonspor’un geleceği için, öze dönüşü için, yeniden baş kaldırışı için, yeniden tarih yazmak için bugün buradayız. Yufka yürekle yollar aşılmaz. Biz 5-6 aydır seçim için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugüne kadar iyi yada başkanlarımız, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, kurullarımız çalışanlarımıza kadar herkese teşekkür ediyorum. Ancak bu güzide kulübün, bu büyük camiayı Trabzonspor’u bu duruma düşürüp bu duruma düşmesine sebep olan bugün de yönetime talip olan karşımıza aday çıkan başkan ve yönetimine serzenişte bulunmak istemiyorum. Sayın Ahmet Ağaoğlu çok centilmen bir ağabeyimiz. Eleştirmek için değil, ama delegelerimizin artık bir şeyleri bilmesini istiyorum. Trabzonspor uçurumun kenarında freni patlamış kamyon gibi rampadan aşağıya gitmekte. İşte bunlar yüzünden gitmekte. 3 Temmuz sürecini camia olarak birlikte yürütemedik hiçbir zaman bir camia olamadık. Hayrettin Hacısalahiloğlu Trabzonspor şampiyonluğa giderken Sadri Şener’i neden yalnız bıraktınız. Sayın Mehmet Yiğit Alp Muharrem Usta’nın listesindeydi. Orada neden devam etmediniz. Ahmet Ağaoğlu’nu neden oyunlarınıza alet ediyorsunuz. Trabzonspor cesurdur Trabzonspor için samimi olun. Sayın Ağaoğlu 2010’da Hayrettin Hacısalihoğlu ve 2017’de Mehmet Yiğit Alp’in kulübü satarak kaçtığını sizi de satıp kaçmayacağı konusunda garanti aldınız mı? 

Biz para vadetmiyoruz, biz kulübün borcunu ödemeyi vadediyoruz. Burası Trabzon. Başkan Süleyman Restoranda yiyip içmeyecek, sokakta gezecek. Kulübü insanlara açın, insanlar kulübüne rahatlıkla gidebilsin
.
Trabzonspor Trabzon’daki en büyü şirkettir. Yıllık 150 trilyon geliri olan bir kulüp nasıl bu kadar borca girer. Trabzonspor 1967’de kuruldu ama 8 Nisan 2018’de inşallah bu tarihi yeniden yazacağız. Gençlerimize güvenelim, yurt dışında bu ayarda futbolcular var. Gökdeniz’den sonra Trabzon’da 61 numaralı formayı giyen oyuncu yok. Sizin çocuklarınız yok mu? Bizim için çok yorumlar yaptılar. ‘Bunlar seçim günü gelip kaçarlar bunlar reklam peşinde’ dendi. Bizi tanımayanlara kendimizi tanıtacağız inşallah. Trabzonspor'un borcunu silemez sürdürülebilir bir ekonomiye çeviremezsek şerefimizle namusumuzla geldik, şerefimizle namusumuzla gideriz. Bize yakışan budur. Biz bütün söylenenlere göğüs germek için söylemlere hiç kulak asmadık. 

Şike sürecinde çok sıkıntılar çektik ancak hiçbir Trabzonlu ağababası bizi yanımızda olmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz de Trabzonspor’u yönetmek için kefen giyeceğiz. Trabzonspor’u halka arz edeceğiz. Bize güvenin, bizi asla küçümsemeyin. Trabzon’a gelen futbolcuyu Trabzon’un her yöresini hissetmesi için gezdireceğiz. Senin cenazene de iyi gününe de kendi eski değerlerin gelecek. Trabzon dışından kulübe aldığın insanlar seni ancak icraya verir. 
Muharrem Usta’ya ibra için oy vermeyenler yarın Ağaoğlu’nu da ibra etmeyecektir. Muharrem Usta’ya aleyhte yapılan tezahüratlar çirkefliktir, ayıptır. Seçilirsek Aralık ayındaki kongrede gitmeyin diye yalvaracaksınız. Trabzon’da insanlar Trabzonspor’a küsmüş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler