Mete Kalkavan VARsa Trabzonspor'a galibiyet yok

Mete Kalkavan'nın görev yaptığı maçlarda Trabzonspor kazanamıyor.

Mete Kalkavan VARsa Trabzonspor'a galibiyet yok

Trabzonspor, Mete Kalkavan'ın bu sezon atandığı 4 lig karşılaşmasında da galibiyet yüzü göremedi. Kalkavan 1 maçta orta hakem, 3 mücadelede ise VAR olarak görev yaptı. Trabzonspor bu mücadelelerde 3 kez berabere kaldı. 1 de yenilgi aldı. İşte o maçlar:

KASIMPAŞA-TRABZONSPOR: 1-1 18 AĞUSTOS 2019 PAZAR

Kasımpaşalı K.Hafez, Pereira'yı ceza alanında düşürdü. Cüneyt Çakır penaltı vermedi. VAR'ın başındaki Mete Kalkavan da "Devam" dedi.

TRABZONSPOR-G.BİRLİĞİ: 2-2 15 EYLÜL 2019 PAZAR

Mete Kalkavan bu maçta orta hakemdi. G.Bbirliği'nin attığı ikinci golden önce Sturridge faulle yere indirildi. Bunu da atladı.

TRABZONSPOR-DENİZLİ: 1-2 16 ARALIK 2019 PAZARTESİ

Maçta iki kritik pozisyon oldu. İlkinde iki Denizlisporlu oyuncu topa elle dokundu. İkincisinde Ekuban ceza sahasında indirildi. Kalkavan yine es geçti.

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR: 1-1 15 MART 2020 PAZAR

Skrtel, hava topuna yükselmeye çalışan Nwakaeme'yi formasından çekip net şekilde indirdi. Hakem Aydınus "Devam" dedi. VAR başındaki Mete Kalkavan uyudu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor