Mete Kalkavan Seminere çağrılmadı mı ?

MHK ara semineri başladı Mete Kalkavan'ın davet edilip edilmediği soruları cevapsız bırakıldı

Mete Kalkavan Seminere çağrılmadı mı ?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun,  2016-2017 üst klasman, üst klasman yardımcı,hakemlere yönelik ara semineri Riva’da başladı.

Trabzon Beşiktaş maçında Trabzonspor'u katleden hakem Mete Kalkavan'ın seminere davet edilmediği iddiları gündeme bomba gibi düştü ancak MHK yetkilileri soruyu cevapsız bırakıyor
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun, 2016-2017 sezonu öncesinde Süper Lig, Süper Lig Yardımcı Hakem ara Seminerleri  başladı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 1 hafta sürecek seminerde, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun yanı sıra Merkez Hakem Kurulu Danışmanı Roberto Rosetti, UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu Jorn West Larsen eğitimci olarak yer alıyor
. Seminerde MHK'nın diğer eğitimcileri de hakemlere eğitim verecek. 

 Seminerlerde; 2016-2017 Sezonu  Bilgilendirmesi,  Temel Oyun Kuralları Değişiklikleri, Maç Yönetimi, Ofsayt, Hakeme Saygı, Daha Fazla Dikkat, Daha Fazla Katkı, ve Elle Oynama ve ligde yapılan hakem hataları işlenecek konular arasında yer alıyor. 

Öte yandan MHK’nın üst klasman hakem seminerine Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçı katleden  hakem Mete Kalkavan’ın davet edilmediği iddia edildi.

Kalkavan’ın MHK’nın ara seminerine davet edilip edilmediği sorularını ise MHK yetkilileri cevapsız bıraktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor