Mete Kalkavan katliamı!

Trabzonspor'u adeta biçti

Mete Kalkavan katliamı!
Haber61 Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

Rakibine 2-1 mağlup olan bordo mavilileri asıl yıkan ise hakem Mete Kalkavan oldu. Uzun  süredir özlenen mücadeleyi sahaya yansıtan bordo mavililer hakemin kilit kararlarıyla adeta frenlendi.

Beşiktaş'ın ikinci golü öncesinde tartışmalı bir penaltı veren Kalkavan özellikle ikinci yarıda Yusuf Erdoğan'ın sakatlandığı pozisyonda net kırmızı kartı göstermeyince bordo mavilileri çileden çıkardı. Quaresma'nın Yusuf'a yaptığı sert müdahale sonrasında genç oyuncu acı içerisinde yerde kaldı ve oyuna devam edemedi. Hakem ise Quaresma'ya yalnızca sarı kart vermekle yetindi. Kalkavan ayrıca N'doye'nin Atiba tarafından çekilerek düşürüldüğü net penaltı pozisyonunu da es geçti.

Oyun içerisinde bir çok pozisyonda da bordo mavililerin aleyhine düdük çalmaktan çekinmeyen Kalkavan'a sosyal medyadan bordo mavili taraftarlar da büyük tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor