Mesut Bakkal: "Bu bir takik savaşıydı."

Mesut Bakkal, Alanyaspor, Trabzonspor maçı sonrası konuştu.

Mesut Bakkal: "Bu bir takik savaşıydı."

Konuşmaya genç oyuncu Merih'in performansından bahsederek başlayan Mesut Bakkal, "Güzel bir galibiyetti. Merih zaten takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Sporting Lizbon'da oynuyordu. Bize de enerji lazımdı. Geçen haftalarda Galatasaray maçındana sonra oyuncularıma 'Siz yenilebilirsiniz ama benim takımım asla teslim olmaz' dedim ve altı oyuncuyu oynatmadım, Merih'de onlardan biriydi. Gerek saha içine gerekse yedek kulübesine güzel bir performans ve enerji veriyor. Ben bu oyununu devam ettirmesini umuyorum." dedi.

Maçın bir taktik savaşına dönüştüğünü belirten Bakkal, "Her zaman söylüyorum. Son haftalarda Trabzonspor'un yerleşik düzende yüzde 65'lere varan bir pas gücü var. Bizde geriye koşularda lig lideriydik. Eğer geriye koşularda lidersek biraz ileri giden bir takıma karşı agresif bir oyunla çok farklı bir maç çıkarabileceğimizi oyuncularıma söyledim. İkinci olarak da Onazi ve Sosa'nın önünü iyi kestik. Hatta oyuna bile giremediler. Pereira; kendisi müthiş bir hücumcu, onunda önünü Efe'yle kestik. Bu bir taktik savaşıydı kısacası.Karşı taraf oyunu forse de etti. Tam istediğimiz gibi oldu. Trabzonspor da şanssızdı çok gollerde kaçırdı. Böyle olunca da mutlu oluyorsunuz. Lige kötü başlamıştık, son iki haftadır galibiz. Bundan sonra da emin adımlarla ilerleriz. Ben oyun disiplini için oyuncularıma çok teşekkür ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor