Menajer iddialarına Trabzonspor sert çıktı!

Trabzonspor, Menajer Deniz Kızılöz'ün paylaştığı belgelerin yalan olduğunu açıkladı

Menajer iddialarına Trabzonspor sert çıktı!
Son dönemde Menajer Deniz Kızılöz'ün Loic Remy transferiyle ilgili resmi olduğunu iddia ettiği yetki belgelerine Trabzonspor sert çıkarak yalanladı.

Menajer pazarlıklarını içeren iddiaların gündeme gelmesi üzerine Trabzonspor kulübü internet sitesinden açıklama yayınlayarak iddiaların doğru olmadığını belirterek mahkeme sürecinin başlatılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada " Son günlerde gerek sosyal medyada gerekse bazı basın yayın organlarında Loic Remy isimli futbolcuya kulübümüzün 7,5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğuna dair gerçek dışı haberler yapılmış; bu haberlere bilgisayar başında kurgulanan sahte bir mail dayanak olarak gösterilmiştir. Doğruluğu araştırılmadan, tamamen sahte belgelerle bu haberleri yapanlar ve yayanlar hakkında kulübümüzün avukatları hukuki işlem başlatmıştır. Kulübümüzün avukatları ayrıca bundan sonraki süreçte hangi mecrada olursa olsun yalan, iftira, hakaret ve tehdit eylemlerine karşı da gerekli hukuki başvuruları titizlikle yapacak ve takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…" ifadeleri kullanıldı.

MENAJER KIZILÖZ'ÜN İDDİALARI NELERDİ? OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor