Mekanik adam Marek Hamsik!

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik, Slovakya Milli Takımı'yla da 90 dakika sahada kaldı

Mekanik adam Marek Hamsik!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcu Marek Hamsik sezon başından itibaren istikrarlı grafiğini sürdürüyor. 

Liglere milli ara verilirken Slovakya Milli Takımı'na davet edilen 34 yaşındaki Hamsik, dün akşam  Rusya'ya 1-0 yenildileri maçta bir kez daha 90 dakika sahada kaldı.

34 yaşındaki tecrübeli orta saha ülkesi adına en iyi ratinge (7.14) ulaşan futbolcu olurken 2 şut ve attığı 125 pasta yüzde 88 isabetle oynadı. 6 kez kilit pas atan Marek Hamsik'in performansı beğeni topladı.

Slovak yıldız bu sezon Trabzonspor'da çıktığı 8 lig ve 4 Avrupa Ligi elemeleri maçlarının tamamında 11'de sahaya çıkarken yalnızca iki maç (83 ve 87 dk) haricinde 90 dakika oynadı

Slovakya Milli Takımı'nın da vazgeçilmezi olan Hamsik Dünya Kupası Elemeleri'nin oynandığı Eylül ve Ekim ayındaki toplam 4 maçın 3'ün de 90 dakika birinde ise 63 dakika sahada kaldı.

Mekanik adam Marek Hamsik!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor