Mehmet'e vur emri

Trabzonspor'un pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Mehmet Ekici'ye özel görev verdi. Ekici'yi antrenmanlarda sık sık uyaran Tekelioğlu, ondan bol bol şut atmasını istedi. Fenerbahçe maçı hazırlıkla

Mehmet'e vur emri
Trabzonspor'un pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Mehmet Ekici'ye özel görev verdi. Ekici'yi antrenmanlarda sık sık uyaran Tekelioğlu, ondan bol bol şut atmasını istedi. Fenerbahçe maçı hazırlıklarına takım arkadaşlarından bir gün önce başlayan Ekici de antrenman sonralarında da bol bol şut çalışması yapıyor.
 
'Hep mi yedek kalacağım' 
Mehmet Ekici'nin yedek kalmaktan yakındığı belirtiliyor. Gurbetçi oyuncunun, Tekelioğlu ile bir görüşme yaptığı ve "Antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum ancak yedek olacağım şüphesi hep içimi kemiriyor. Bu da psikolojimi ve motivasyonumu olumsuz yönde etkiliyor" dediği öğrenildi. Tekelioğlu'nun "Merak etme" cevabını verdiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler