Mehmet Yılmaz Trabzonspor’da kalacak mı?

Altyapıya Hamit Cihan mı gelecek?

Mehmet Yılmaz Trabzonspor’da kalacak mı?

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi teknik kadro yapılanması devam ediyor.


Teknik direktörün henüz netleşmediği Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde Hüseyin Çimşir yardımcı hoca olarak göreve başlamıştı.Çimşir’in göreve başlamasının ardından Rıza Çalımbay döneminde teknik ekipte yer alan Mehmet Yılmaz’ın görevine devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili olarak Haber61’e konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu “Mehmet Yılmaz’ın durumu gelecek hocaya bağlı. Hoca derse ki eldeki futbolcuları tanıyor hem de bizim çocuktur. Mehmet’e yok demeyiz.” İfadelerini kullandı ve genç hocaya kapılar açık bırakıldı.

ALTYAPIYA HAMİT CİHAN MI?

Teknik yapılanmayla  ilgili olarak bir diğer iddia ise altyapının başın a Hamit Cihan’ın getirileceği yönündeydi. Bu iddiaya da yanıt veren Hacısalihoğlu “Hamit Cihan altyapıda düşünülen hocalardan birisi. 1461 için olur, A takım için olur, izleme de olur. Bu 4 yapı içerisinden birinde kadroda düşünülen isimlerden biri.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler