Mehmet Yılmaz: Konate yetersiz, Rodallega Trabzon'u istiyor

Trabzonspor'un eski oyuncusu Mehmet Yılmaz transfer gündemini değerlendirdi

Mehmet Yılmaz: Konate yetersiz, Rodallega Trabzon'u istiyor

Trabzonspor'un eski oyuncularından Mehmet Yılmaz bir tv programında bordo mavili takımın transfer gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


Gündemdeki isimlerden Akhisar Belediyespor'da forma giyen Hugo Rodallega'nın Trabzonspor'da oynamak istediğini söyleyen Mehmet Yılmaz " "Rodallega ligi tanıyor, kaliteli oyuncu ve Trabzonspor'u istiyor. Seni isteyen oyuncudan fayda alırsın" ifadelerini kullandı.

Bordo mavili takımın gündemindeki diğer golcü Sion'lu Moussa Konate için yetersiz diyen Yılmaz " Konate'yi izledim bana göre Trabzonspor için yeterli değil." dedi.

Bir diğer iddia olan Beşiktaşlı Olcay Şahan için ise "Trabzonspor'un şu anda Olcay Şahan'a ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullanan eski golcü gündemden düşmeyen Mehmet Ekici'nin durumu konusunda yönetime hak verdi. Mehmet Yılmaz "Ekici konusunda yönetime kızamayız çünkü oyuncu gitmek istiyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor