Mehmet Yiğit Alp: Oyuncuların güveni yerine geldi

Trabzonspor yöneticisi Mehmet Yiğit Alp Galatasaray maçı öncesinde konuştu.

Mehmet Yiğit Alp: Oyuncuların güveni yerine geldi

HABER61 / ÖZEL

HABER: TUNCAY LAKOT

KAMERA: EMRAH PAÇA 

Trabzonspor yöneticisi Mehmet Yiğit Alp Haber61 TV mikrofonlarına Trabzonspor’un durumu ve maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 

 
Mehmet Yiğit Alp şunları konuştu: “Rekorlar hep kırılmak içindir. Bir sonraki maçta inşallah daha üstüne çıkarız. Bu maç Trabzonspor için çok önemli bir maç. Şehir kaç senedir hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bunları çok özlemişiz. Trabzonspor iyi olunca şehir çok güzel. İnşallah çok iyi olacak. Yarım sıfır bile olsa kazanalım. 8 maçın 6’sını kazanmış bir takım. Motivasyon olarak çok iyiler. Bu takımın iyi futbolcularla kurulu olduğunu biz biliyorduk onların da kendilerine güvenleri geldi. Bugün hepimiz buradan çıkarken bence çok keyif alarak çıkacağız. Hakemle ilgili konuşmak çok doğru değil. Biz iyi oynadıktan sonra hangi hakem bizi yenebilir? Bize haksızlık yapılmasın. Doğru dürüst maç yönetsinler. Hakemleri geçelim biz keyfimize bakalım.
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor