Mehmet Yiğit Alp başkanlığa aday olacak mı?

Mehmet Yiğit Alp Haber61'e açıkladı.

Mehmet Yiğit Alp başkanlığa aday olacak mı?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da yönetimden istifa eden isimlerden biri olan Mehmet Yiğit Alp Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu. Alp, Trabzonspor Basketbol Kulübü başkanlığına aday olacağı iddialarına yalanladı.

İşte Alp'in açıklamaları.

İyi bir çizgi tutturdu Trabzonspor. İyi oynuyormuyuz tartışılır ama böyle durumlarda önemli olan kazanmaktır. Ben takıma inanıyorum bugün kazanacağını ve devreyide iyi bitireceğini düşünüyorum. Trabzonspor kupada Konyaspor ile eşleti. Başkan hedef kupa dedi o zaman kim gelirse kaanmak durumundasınız. Kazanarak yola devam etmelisiniz.

Trabzonspor basketbolda takımı şampiyon yapıp üst lige çıktıktan sonra görevi kendi isteğimle bıraktım. Şuanki duruma hakim değilim. Toparlanılması gerekiyor. Eğer toparlanamıyorsanız bir karar almak gerekir. Koltuklar kalıcıdır kişiler değil. O nedenle Trabzonspor Basketbol Kulübü varlığına devam edecktir. Destek olmaya devam ederiz ama dışarıdan. İçeride olur myum olmam. Eğer gidiyorsan aldıkları gibi bırakmalılar. Sezon sonuna kadar devam edilmeli. Destek istiyorsalar şehrin desteğini istemek yeterli. Bu ortak akıl olur. Söylediğimiz havaya gidiyor ama, biz yönetiriz siz sadece para verin denilmemeli. Bazen akıl da yetmeyebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor