Mehmet Özdilek Trabzonspor’a karşı taktiğini açıkladı

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek Trabzonspor’a karşı taktiğini açıkladı

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper ligin 9. Haftasında evinde Erzurumspor’u ağırlıyor. Karşılaşma öncesi konuşan Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek “Kadromuz ofansif gözüküyor. Milli takım dönüşleri önemli buna hocası değişmiş bir takımı eklersek zor bir maç gözüküyor. İçerde ve dışarda kazanmak için oynuyoruz. Orta sahada topa hakim olmak ve rakip çıktığında da o alanları değerlendirmek istiyoruz. Kazanmak istiyorsanız akıllı oynamalısınız. Duran toplarda çalışmalarımız oldu. Buraya gelirken tek hedefimiz kazanmak kazanamıyorsak kaybetmeyerek dönmek olacak.

7 haftalık periyotta bize yakışmayan tek maç Karagümrük maçıydı. Kaybettiğimiz müsabakalara bakılırsa çok bireysel hatalar yaptık. Ümit ediyorum ki bu hafta o bireysel hataları yapmayan bir takım izleriz.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler