Mehmet İpek: Genç oyuncular işlerini yapsınlar yeter!

Trabzonspor’un eski futbolcularından Mehmet İpek Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Mehmet İpek: Genç oyuncular işlerini yapsınlar yeter!

Haber61 - Spor Servisi

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Mehmet İpek, Trabzonspor – Sivas Belediyespor karşılaşması öncesi Haber61 mikrofonlarına konuştu. Gençlarin işlerini yapmalarını tavsiye eden İpek “ Yeni jenerasyon için iyi bir fırsattır. Bunu iyi değerlendirsinler. İşlerini severek yapsınlar.” dedi

Mehmet İpek “Bizim oynadığımız dönemlerde bize abilik yapan olmadı. Ama sonraki dönemde özellikle Fatih Tekke bize abilik yaptı. Sonra Fatih Tekkelerin döneminde başladı. Yeni kuşak için iyi bir fırsattır. Bunu iyi değerlendirsinler. İşlerini severek yapsınlar. Abdulkadir ve Yusuf’a verilen şans onlara da verilecektir. Taraftarımız da gençlerimize sabretsin sahip çıksınlar. “ ifadelerini kullandı.

Onur ve Burak konusunda da konuşan İpek “Trabzonspor maddi çıkmazın içine girdi. Trabzonspor Onur ve Burak’a çok şey vermiştir, onlar Trabzonspor’a vermişti ama işleri şuanda bitmiştir. Biz genç futbolculara bakalım. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor