Mehmet için artık dönüş yok!

Mehmet Ekici'nin Trabzonspor'u kafasında tamamen bitirdiği öğrenildi

Mehmet için artık dönüş yok!
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Trabzonspor'da krizin adı Mehmet Ekici...


İlk yarıda kötü performansıyla hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'da Mehmet Ekici sıkıntısı sürüyor. Bordo mavililer artık Mehmet'in yerini dolduracak isim arayışına girdi.

Mehmet Ekici ile yapılan son görüşmede 1 Milyon 850 Bin Euro'ya kadar teklifini yükselten yönetime oyuncudan olumsuz yanıt gelmişti. Edinilen bilgilere göre Mehmet Ekici'nin kendisine teklif edilen rakamdan dolayı değil artık Trabzonspor'da forma giymek istemediği için yeni sözleşme imzalamadığı öğrenildi. Pazarlıklara devam etmek isteyen yönetimin bu nedenle artık oyuncudan umudu tamamen kestiği ve gelecek teklifleri beklediği kaydedildi.

Trabzonspor yönetiminin özellikle takas tekliflerine açık olduğu belirtilirken Mehmet'in yerini doldurabilecek isimler teklif edecek kulübe onay vereceği bildirildi.  Beşiktaş ve Fenerbahçe ciddi şekilde ilgilendiği yetenekli oyuncu için özellikle Fenerbahçe'nin takasta kullanabileceği Aatıf,Stoch ve Fernandao gibi isimlerin bordo mavililere cazip geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler