Mehmet görüşme masasına

Geçen sezonki yüksek performansını bu yılda sürdüren Mehmet Ekici, bordo-mavilileri harekete geçirdi. Yönetimin, gurbetçi oyuncunun sözleşmesini uzatmak için önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezonlarda mukavelesi yenilenmeyen yıl

Mehmet görüşme masasına
Geçen sezonki yüksek performansını bu yılda sürdüren Mehmet Ekici, bordo-mavilileri harekete geçirdi. Yönetimin, gurbetçi oyuncunun sözleşmesini uzatmak için önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezonlarda mukavelesi yenilenmeyen yıldızlarını başka takımlara kaptıran Fırtına, 2017'ye kadar anlaşması bulunan Mehmet Ekici'nin sözleşmesini 3 yıl daha uzatarak işini sağlama almayı planlıyor.
 
'Uzun yıllar kalırım' 
Gurbetçi oyuncu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, Mehmet'in, "Şu anda her şey istediğim gibi gidiyor. Burada kalmamam için neden yok. Umarım uzun yıllar bu formayı giyerim" dediği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor