“Mehmet gidecekse Trabzonspor’un sabır meselesi çöpe atılmış olur. "

Cem Dizdar, Trabzonspor'un Mehmet'i mutlaka elinde tutması gerektiğini söyledi

“Mehmet gidecekse Trabzonspor’un sabır meselesi çöpe atılmış olur. "
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’la sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz yenilemeyen Mehmet Ekici’nin geleceği belirsizliğini koruyor.


Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın istediği bilinen yetenekli oyuncu Türkiye’de spor gündeminin ilk sırasında yer alıyor. TRT Spor’da yayınlanan bir programda yorumcu Cem Dizdar da Trabzonspor’u değerlendirirken bu konuya değindi.

Dizdar, “Mehmet gidecekse Trabzonspor’un sabır meselesi çöpe atılmış olur. Çünkü sen oraya bir oyuncu alacaksın. Bu süreci bir daha en başa saracaksın. En baştaki iddialarına geri döneceksin. Çocuğu zorla oyna oynatamıyorsan göndereceksin o ayrı ama o zaman şimdiye kadar sabır demeyecektin. Mehmet’in olmadığı bir Trabzonspor’u sil baştan kurgulamak zorunda kalacaksın. Eğer onu ikna edersen, takımda tutarsan, sağlı sollu onararak takımını bir iki perde daha yukarıya taşıyabilirsin. Ama onun olmadığı bir yerde sıfıra geri dönmüş olursun. Bence Trabzonspor’un Mehmet’i vermemesi lazım. Eğer insanlardan sabır talep ediyorsan, yeni saha açacaksan, yeni bir sayfa açacaksan o sayfayı sıfırla başlatamazsın. Elindeki varlıklarla başlatırsın. Bu varlıklar içerisinde sana en çok fayda sağlayacak olanı, seni derleyip toplayacak olanı, bunca senedir orda yaşamasının tecrübesi ve donanımıyla da bir Suk zarı atmazsın tekrar. Hani geldi mutsuz oldu tutmadı gibi.  Mehmet’ten ne alacağını biliyorsun, o neler verebileceğini biliyor. Onu bir şekilde elde tutmanın yollarını bulmalılar” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor