Mehmet Ekici'den söz geldi

Bu sezon şanssız sakatlıklar yaşayan ve bir türlü istediği form grafiğine ulaşamayan Mehmet Ekici, sakatlığını atlattıktan sonra sahalara süper bir dönüş yapmıştı.   Bordo-Mavililer’in, Gaziantepspor’la deplasmanda oynadığı maçta galibiyet golünü atan Mus

Mehmet Ekici'den söz geldi
Bu sezon şanssız sakatlıklar yaşayan ve bir türlü istediği form grafiğine ulaşamayan Mehmet Ekici, sakatlığını atlattıktan sonra sahalara süper bir dönüş yapmıştı.
 
Bordo-Mavililer’in, Gaziantepspor’la deplasmanda oynadığı maçta galibiyet golünü atan Mustafa Yumlu’ya asisti yapan isim olan Mehmet, her geçen maç daha iyi olacağının sözünü verdi. Yıldız orta saha oyuncusu, “Ne yazık ki inişli çıkışlı bir sezon yaşıyoruz. Ancak Gaziantep karşılaşmasında aldığımız 3 puan, bizim için bir yükseliş anlamı taşıyor. Galibiyet serisi yakalamak amacındayız” dedi.
 
'ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ'
 
“Başakşehir’le sahamızda karşılaşacağız. Ligin en iyi top oynayan takımlarından birine karşı taraftarımızın da desteğiyle 3 puana ulaşmak istiyoruz” diyerek sözlerine devam eden Mehmet, “Gaziantep karşılaşmasında asist yaptım, umarım bir sonraki mücadelede de gol atarım. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır. Bizim tek yapmamız gereken çok çalışmak ve kazanmak için 90 dakika boyunca her şeyimizi sahaya vermek” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor