Mehmet Ekici'den Açıklama

Eski formunu yakalamaya başlayan ve Eskişehirspor galibiyetinin başrolündeki isimlerden biri olan Mehmet Ekici, açıklamalarda bulundu. Son 3 maçta 2 gol atan Trabzonspor’un yıldızı, “Zor bir dönemden geçtik. Ama hepsi geride kaldı. Galibiyetler geldikçe,

Mehmet Ekici'den Açıklama

Eski formunu yakalamaya başlayan ve Eskişehirspor galibiyetinin başrolündeki isimlerden biri olan Mehmet Ekici, açıklamalarda bulundu.

Son 3 maçta 2 gol atan Trabzonspor’un yıldızı, “Zor bir dönemden geçtik. Ama hepsi geride kaldı. Galibiyetler geldikçe, her şey olumlu anlamda değişecek. Eskişehir’i yendik, şimdi gözümüz Rize’de. Camia olarak ayağa kalkıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk olarak kendi performansını değerlendiren Ekici, “Kazanmak elbette güzel. Son 3 maçta 2 gol attığım için de ayrıca mutluyum. Şanssız sakatlıklar yaşadım, yeni yeni morallenmeye başladım. Önemli olan Trabzonspor’un galip gelmesidir. Ağları havalandırmak ise beni ayrıca motive eden bir şey. Zor bir dönemden geçtik. Ama hepsi geride kaldı. Yeni bir yönetim ve yeni bir hocayla yola devam ediyoruz. Önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Camia olarak ayağa kalkıyoruz” dedi.

Kadıköy’deki Fenerbahçe maçında çok sert darbeler aldığını ifade eden Ekici, “Yaklaşık 1 hafta idmana çıkmadım. Hocama yine de oynamak istediğimi söyledim. Ayağımdaki şişlik tam geçmemişti ama sorun değil. Trabzonspor için oynuyoruz ve kazandığımız paranın hakkını vermeliyiz” diye konuştu.

‘Umarım yine atarım’

Taraftarı özlediklerini vurgulayan Ekici, “Son 2 iç saha maçımızda da tribünler boştu. İkisinde de gol attım. O sevinci Trabzonsporlular ile paylaşmak isterdim. Şimdi gözümüz Rize’de. Deplasmanda kazanıp seri yakalamayı hedefliyoruz. Sonrasında Avni Aker’de dolu tribünler önünde Antalyaspor’u yenmek amacındayız. Umarım yine golümü atarım” açıklamasını yaptı.

 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor