Mehmet Ekici'de son dakika gelişmesi!

Mehmet Ekicinin menajerinin Beşiktaşlı yöneticilerle görüşeceği öne sürüldü.

Mehmet Ekici'de son dakika gelişmesi!
 Trabzonspor-Fenerbahçe-Beşiktaş üçgeninde Mehmet Ekici konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş cephesi yeni bir hamle yaparak, Mehmet Ekici'nin menajeri ile masaya oturma kararı aldı. Akşam saatlerinde yöneticiler Umut Güner ve Metin Albayrak'ın, İstanbul'da Ekici'nin menajeri ile görüşeceği kaydedildi.

İddiaya göre; Beşiktaş cephesi, Mehmet Ekici transferinde yeni bir hamle daha yaptı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Ekici'nin menajeri ile bu akşam İstanbul'da görüşmek için randevulaştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a en yakın isimlerden olan yönetici Umut Güner ile Metin Albayrak bu akşam İstanbul'da Mehmet Ekici'nin menajeri ile masaya oturacak.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler