Mehmet Ekici yeniden 11'de!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu Mehmet Ekici'ye ilk 11'de şans verdi. Kalede Onur'la başlayan Tekelioğlu savunma hattında Cavanda, Aykut, Mustafa yumlu ve

Mehmet Ekici yeniden 11'de!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu Mehmet Ekici'ye ilk 11'de şans verdi.

Kalede Onur'la başlayan Tekelioğlu savunma hattında Cavanda, Aykut, Mustafa yumlu ve Alper'e şans verirken önlerinde M'Bia ve Okay'a forma verdi.

Orta sahada Özer, Mehmet Ekici ve Erkan'ı oynatan deneyimli hoca geçtiğimiz hafta sonradan oyuna dahil olarak Gençlerbirliği karşısında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Mehmet Ekici'ye ilk 11'de şans verdi.

Hücum hattında ise N'Doye'ye forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor