Mehmet Ekici kayıplara karıştı!

Trabzonspor'dan ayrılmak için kırk takla atan Mehmet Ekici Fenerbahçe'de kaybolan isimlerden oldu

Mehmet Ekici kayıplara karıştı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da gösterdiği performansla milli takım kapılarını kendine aralayan ve adını Türkiye'ye ezberleten Mehmet Ekici, bordo mavili takımdan ayrılmak için elinden geleni yaparak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ekici şimdilerde ise eleştirilerin odağındaki kayıp yıldızlardan birisi haline geldi...

Geçen sezonun devre arasında bordo mavili kulüpten izinsiz olarak Fenerbahçe ile görüşerek anlaşmaya varan ve Trabzonspor'u zor durumda bırakan Mehmet Ekici, sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmıştı. Fenerbahçe'ye gidebilmek için kadro dışı kalmayı göze alan 27 yaşındaki futbolcu muradına erse de yeni kulübünde hiç bir varlık gösteremedi.

Sürekli sakatlıklarla boğuşan Mehmet, forma şansı bulduğu 3 karşılaşmada ise varlık gösteremedi. Sürekli yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle eleştirilerin odak noktası olan Trabzonspor'un eski futbolcusu, İstanbul'un öğüttüğü isimlerden biri olma yolunda hızla ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler