Mehmet Ekici kalıcı mı gidici mi ?

Yönetimle sözleşme uzatmak için masaya oturdu karar Antalyaspor maçı sonrasına kaldı

Mehmet Ekici kalıcı mı gidici mi ?
Trabzonspor’da sözleşme uzatma konusunda yönetimle bir araya gelen Mehmet Ekici nihai kararını Antalyaspor maçının ardından verecek.

Bordo-mavili takımda 3. Sezonunu geçiren  gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici transferi konusunda başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile toplantıda bir araya geldi.

Mehmet Ekici ile sözleşmesini uzatmak için gerçekleştirilen toplantının olumlu geçtiği ve oyuncunun düşünmek için yönetimden zaman istediği öğrenildi.  Gurbetçi oyuncunun bir son dakika gelişmesi yaşanmaması halinde kararını Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmanın ardından yönetime ileteceği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2017 MAYISTA BİTİYOR

18 Ağustos 2014 tarihinde Trabzonspor ile sözleşme imzalayan Ekici’nin 30.06.2017 tarihinde sözleşmesi doluyor.Bayern Münih,Nürnberg,Werder Bremen takımlarında forma giyen oyuncu 1.5 Milyon Euro bonservis bedeli ile Trabzonspor’a transfer olmuştu.

2014-2015 sezonunda geldiği Trabzonspor’datoplamda 3244 dakika süre aldı ve Süper Lig, Uefa Avrupa Ligi ve Türkiye Kupasında toplam 42 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda 10 gole imza atan Ekici,14 asist yaparak adından oldukça fazla söz ettirdi.

SAKATLIKLAR ONU DURDURDU

Ekici 2015-2016 sezonunda yaşadığı sakatlıklardan kendini kurtaramadı. Geçen sezon  Süper Lig, Avrupa Ligi elemeleri ve Türkiye Kupası olmak üzere 1677 dakika süre aldığı 22 karşılaşmada 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası  karşılaşmalarında 973 dakika süre alan gurbetçi oyuncu 12 karşılaşmada 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor