Mehmet Ekici iddiası yalan çıktı!

Trabzonspor Mehmet Ekici'nin akaryakıt ödemesini yapmadı iddiaları asılsız çıktı

Mehmet Ekici iddiası yalan çıktı!
Trabzonspor’un devre arasında göndermeye çalıştığı ve Fenerbahçe ile kulübün bilgisi dışında anlaşma imzaladığı için kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici hakkında, bazı yayın organlarında çıkan “Akaryakıt alması Trabzonspor tarafından engellendi” haberleri hakkında gerçek ortaya çıktı.

Olayı aslında Mehmet Ekici’ye sponsor olan Akaryakıt markası ile 1 yıllık kişisel bir sponsorluğu bulunduğu, bu sponsorluk karşılığında ücretsiz yakıt aldığı öğrenildi.

Bu anlaşmanın sona ermesiyle beraber ücretsiz akaryakıt hakkı sona eren milli futbolcu parasını ödemek zorunda kaldığı belirlendi. Medyada çıkan haberlerin aksine ücretsiz akaryakıt anlaşmasının Trabzonspor ile değil Mehmet Ekici'nin bizzat kendisinin özel sponsoruyla ilgili olduğu belirtildi.

Trabzonsporlu yöneticiler ise son dönemde sosyal medyada ve güvenilirliği olmayan bir çok internet sitesinde yayınlanan asılsız haberlerin kasıtlı olarak yapıldığını ve dikkate alınmamaları gerektiği kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler