Mehmet Ekici hangi takıma gidecek?

Mehmet Ekici'nin babası sezon sonunda o takımı işaret etti

Mehmet Ekici hangi takıma gidecek?
Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mehmet Ekici'nin babası ve menajeri Hacı Ekici ile bir araya gelip son kez pazarlık yaptı.

Görüşmeler sonucunda Güner ve baba Ekici prensipte anlaşma sağlayıp el sıkıştığı iddia edilirken yapılan anlaşmaya göre Mehmet Ekici sezon sonuna kadar Trabzonspor'da forma giymeye devam edeceği ve sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'a katılacağı öne sürüldü.

Bu ilginç anlaşmanın sebebi ise teknik direktör  Şenol Güneş'in, "Kadromda Mehmet Ekici'nin pozisyonunda oynayan futbolcu var. Devre arasında gelmese de olur" sözleri büyük rol oynadığı belirtildi.

HACI EKİCİ: "BEŞİKTAŞ'A GİDECEK"

Mehmet Ekici'nin babası Hacı Ekici ise, " Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet sezon sonunda Beşiktaş'a gidecek " dedi.

SÖZ KESİLDİ

Mehmet Ekici kanadında günlerdir süren transfer görüşmeleri dün akşam saatlerinde Beşiktaş ile Trabzonspor kulüp yöneticileri arasında daha da sıklaştı. Yaşanan yoğun görüşmelerin ardından Olcay Şahan ve Mehmet Ekici takası bir anlamda gerçekleştirilmiş oldu. Siyah Beyazlılar Olcay'ın bonservisini 200 bin Euro karşılığında Trabzonspor'a verirken ve bunu KAP'a da açıklarken diğer taraftan da Mehmet Ekici'nin transferi için Karadeniz ekibi ile söz kesildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler