Mehmet Ekici gerçeği

Trabzonspor'un eski oyuncusu Mehmet Yılmaz yaşananları anlattı

Mehmet Ekici gerçeği
Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici ile ilgili bordo mavili takımın eski oyuncularından Mehmet Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Mehmet Yılmaz başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü belirterek detaylarını anlattı. İşte o açıklamalar;

Kriz sürecinde başkanla birlikteydim ve bu konuyla alakalı da konuştum kendisiyle. Başkan normalde çok güzel yaklaşmış Mehmet’e. İşin gerçek boyutu; Başkan Mehmet’e “Tamam gitmek istiyorsun ama bende kulübün şartlarını düşünmem gerekir. ” demiş. Mehmet sonra başkana evet deyip öteki tarafa hayır dedi. Sonra bi tarafa hayır deyip bu tarafa evet dedi. Başkan ona sinirlenip böyle bir karar aldı. Yoksa Fenerbahçe’ye de Beşiktaş’a da verirdi onu. İyi niyet göremedi. Ailesiyle de görüştü. Bu kez “ Benim senden alacağım 2-3 Milyon Euro önemli değil. Kal burda” dedi başkan. Sonrasında Başkanla görüştüğümde şunu söyledi; Bu kadar büyük şirketler benim. Ben bilmiyor muyum neyi nasıl yapacağımı. Ben burda zarar etmedim çok yerden kar elde ettim. Ben Trabzonspor’un menfaatlerini düşünmezmiyim o kadar oyuncu getirdim gönderdim. Bana düzgün yaklaşsa öyle yaklaşırdım. Şimdi tek  başına çalışıyor. Sezon sonu da Fenerbahçe’ye mi gidecek gitsin”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor