Mehmet Ekici bu kez 11’de

Fenerbahçe maçına tüm oyuncularını yüksek motivasyonla hazırlamaya çalışan Sadi Tekelioğlu, özellikle de Gençlerbirliği maçının kahramanı Mehmet Ekici’yle yakından ilgileniyor. Son oynanan karşılaşmada yedek soyunan Ekici’nin, Fenerbahçe ile oynanacak zor

Mehmet Ekici bu kez 11’de

Fenerbahçe maçına tüm oyuncularını yüksek motivasyonla hazırlamaya çalışan Sadi Tekelioğlu, özellikle de Gençlerbirliği maçının kahramanı Mehmet Ekici’yle yakından ilgileniyor. Son oynanan karşılaşmada yedek soyunan Ekici’nin, Fenerbahçe ile oynanacak zorlu randevuda bir aksilik olmazsa ilk 11’de başlayacağı belirtildi. Son derece hırslı çalışan başarılı orta saha oyuncusu da bu karşılaşma için özel olarak duran top çalışması yapıyor.

Douglas stopere, Mustafa yedeğe

Karadeniz ekibinin savunmadaki en önemli ismi Douglas, Gençlerbirliği maçında cezalıydı. Savunmada başarılı oyuncunun yokluğunu hisseden Bordo-Mavililer’de Fenerbahçe karşısında bu oyuncu da ilk 11’deki yerini geri alacak. Aykut’un, Gençlerbirliği performansından memnun kalan     Sadi Tekelioğlu’nun, Douglas’ı oynatmak için Mustafa Yumlu’yu yedek bırakması bekleniyor.

Takım 3 gün İstanbul’da!

Fenerbahçe deplasmanında mutlak 3 puan hedefleyen Bordo-Mavililer’de teknik heyet pazartesi oynanancak maç öncesi İstanbul’da 3 günlük kamp yapma kararı aldı. Buna göre kamp için otel arayışlarına başlayan yönetimin Riva civarında bir otel baktığı belirtildi. Trabzonspor, maçın son hazırlıklarını burada tamamlayacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da kampta takımla bir araya geleceği ve motivasyona katkı sağlayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler