Mehmet Ekici Beşiktaş iddialarına cevap verdi!

Trabzonspor'un geçen sezonki en başarılı futbolcularının başında yer alan ve attığı gollerle taraftarın da sevgilisi haline gelen ancak bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve Erkan Zengin problemi ile gündemde olan Mehmet Ekici ile ilgili üretilen, "Babası Beşi

Mehmet Ekici Beşiktaş iddialarına cevap verdi!
Trabzonspor'un geçen sezonki en başarılı futbolcularının başında yer alan ve attığı gollerle taraftarın da sevgilisi haline gelen ancak bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve Erkan Zengin problemi ile gündemde olan Mehmet Ekici ile ilgili üretilen, "Babası Beşiktaş ile görüştü" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
 
Ekici konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kesinlikle ne babam, ne ben, ne menajerim Beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Bu benim taraftarın gözünden düşmem için yaptırılan bir algı haberinden başka bir şey değildir. Sadece bunu söylemek isterim" diye konuştu. 
 
FORMA GİYMEK İSTİYORUM
 
Yıldız oyuncu, tek derdinin bir an önce formayı giymek olduğunu da vurgularken, "Çok iyi çalışıyorum. Bir an önce forma giymek istiyorum. Sahaya çıkarsam, futbolumla takıma yarar sağlayacağımı göstereceğim" ifadelerini kullandı.
 
Ekici, "Ekstra çalışmalar ile kuvvet kazanıyorum. Tam anlamıyla oynamaya hazırım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor