Mehmet Ekici A2 takımına!

Mehmet Ekici'nin durumu arap saçına döndü.

Mehmet Ekici A2 takımına!
Trabzonspor'la sözleşme imzalamak istemeyen Mehmet Ekici'nin durumu arap saçına döndü. Bordo mavililerin kadro dışı bıraktığı Mehmet'i A2 takımına göndereceği öne sürüldü.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile biraraya gelen ve “Beşiktaş’a git” teklifini yine geri çeviren Ekici’nin kararında ısrar etmesi durumunda, Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından da kadroya alınmayacağı ve sezon sonuna kadar A2 takımı ile antrenmanlara çıkacağı iddia edildi..

Başkan Usta ile görüşmesine babası ile birlikte giden Ekici’nin net bir şekilde Fenerbahçe’nin dışında bir takıma gitmeyeceğini belirttiği kaydedildi. Usta’nın bu tavır karşısında kendinin kadro dışı kalacağını söylediği, Ekici’nin de, “gerekirse tek başıma çalışır, sezon sonu söz verdiğim takıma giderim” dediği ifade edildi.

Usta’yı bir hayli kızdıran bu yanıttan sonra milli oyuncunun kadro dışı bırakılacağı ve bugünden itibaren A2 takımı antrenmanlarına çıkacağı vurgulandı.

Fener beklemede

Ekici’yi ara transferde kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe Kulübü’nün 2 milyon euroluk teklifi yaptıktan sonra beklemeye çekildiği belirtildi. Fenerbahçe'mim Teknik Direktör Advocaat’ın ısrarla takımda görmek istediği deneyimli oyuncu için transferin son gününe kadar girişimlerini sürdüreceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler