Mehmet Demirkol’dan dikkat çeken Trabzonspor yorumu

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor gündemini değerlendirdi.

Mehmet Demirkol’dan dikkat çeken Trabzonspor yorumu
Haber61 Spor Servisi
 
Televizyon ekranlarının sevilen spor yorumcularından Mehmet Demirkol, bugünkü programında Trabzonspor’la ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.
 
Mehmet Ekici’nin Trabzonspor’dan ayrılmasının kayıp olacağınısöyleyen Demirkol, Mehmet’in de daha fazlasını hakettiğini söyledi. Demirkol ayrıca Trabzonspor yönetiminin iyi olduğunu belirterek Ersun Yanal’ın kendisini çok şaşırttığını kaydetti.
 
İşte Demirkol’un o yorumu;
 
Mehmet Ekici’nin Trabzonspor’dan ayrılması takım için büyük kayıp. Ama bugünkü kullanım tarzı da Ekici’ye ayıp. Parçalıyor kendisini çocuk. Çok daha fazlasını alması gerekiyor. Bu yönetimin değişmemesi gerekiyor. Çok net söylüyorum Trabzonspor’un başına son zamanlarda gelen en iyi şey bu yönetim. Ersun hoca beni şaşırtıyor. Ne olursa olsun 12 gol olmaz. Ne kadar istediği transferler olmamış olsa da. Bu olacak iş değil. Umuyorum Trabzonspor bizi ikinci yarıda olumlu yönde şaşırtır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor