Mehmet Demirkol: Trabzonspor neden itiraz etmedi?

Mehmet Demirkol, TFF’nin almış olduğu ligden düşmenin kaldırılması kararına “Trabzonspor neden itiraz etmedi” sorusunu sordu.

Mehmet Demirkol: Trabzonspor neden itiraz etmedi?

TFF, bugün açıkladığı kararında ligden düşmenin kaldırıldığını ve önümüzdeki sezon liglerin 21 takımla oynanacağını belirtti.

Spor yazarı Mehmet Demirkol “Bu karara Trabzonspor neden itiraz etmedi?” sorusunu sordu.

Sayın Bakanı ve Sayın Özdemir’i 20 dakikadır dinliyoruz ama 3 temel sorunun cevabı verilmedi.

1- Neden? Pandemiden Konyaspor etkilenmedi mi? Bursaspor etkilenmedi mi? Trabzonspor şampiyon olacaktı etkilenmedi mi? Trabzonspopr ve Konyaspor neden itiraz etmiyor buna? Bunu anlamıyorum. Neden? Akhisar neden itiraz etmiyor. Onları da çıkarın. 21 olduktan sonra 25 de olur ne olacak.  O zaman Başakşehir neden şampiyon? Trabzonspor 30 senedir bekliyordu, Liderdi. Eğer ogün lig bitseydi şampiyon olacaktı Trabzonspor. 

Bir başka soru da nasıl? 42 haftayı nereye sığdıracağız belli değil. Yayın geliri de bölünecek, perki buna Trabzonspor, Galatasaray ve Konyaspor’un evet dediğinin cevabını merak ediyorum. 

Trabzonspor taraftarı merak etmiyor mu ben niye şampiyon olamadım diye?  Trabzonsporlu olsam ben derim “Ben şampiyonum kardeşim benim şampiyonluğuma ne oldu? O gün bitirsen ligi şampiyondum” derim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor