Mehmet Atalay: Trabzonspor Türk futbolunun lokomotifi

Trabzonspor Olağan Kongresi'nde Mehmet Atalay açıklama yaptı

Mehmet Atalay: Trabzonspor Türk futbolunun lokomotifi

Basın ilan Kurumu Eski Genel Müdürü ve Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay Trabzonspor olağan kongresinde açıklamalarda bulundu.

Atalay şöyle konuştu;

"Trabzonspor sadece spor kulübü değil, Türk Futbolunun lokomotifidir. Dünyanın çeşitli takımlarında oynayan futbolcuları, sürekli çile çekerek takımının peşinden koşan taraftarlarıyla, altyapısı ve yetenekli çocuklarıyla çok önemli kulüp. Çok önemli başarılar yaşadık o başarılar artarak devam etmeli. Çok fazla hakkı yendi. Sabırla bugün gelinen noktada çok büyük bir puan arkıyla takımımız şampiyonluğa gidiyor. Ben hocamızı yönetimimizi ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Pek çok tesisi bu şehre kazandırdık. Trabzonspor bu projelerden çok daha hızlı yürüyor bunu gururla seyrediyoruz. 200 Bin kişilik stadı doldurmasından endişe edilen bir durumdan 40 bin kişilik stada sığamaz bir duruma geldik. Türkiye’nin her tarafına gittik gezmediğimiz vilayet yok. Her yerde dünyanın her tarafından Trabzonspor derneklerinde çok önemli görüşmeler yaptık. Eminim ki Trabzonspor’un maçlarını dakika dakika heyecanla izliyorlar Çok kıymetli bir hocamız var. Eskiden beri tanırım. Bu zamana kadar yaptıklarıyla hocamız bu sorumluluğu taşıyabilecek bir insan. Bu büyük puan farkına rağmen itidalli davranmasını olumlu buluyorum. Hafta hafta dikkat edilmesi gereken bir dönem. Bu bütünde bizde elimizi taşın altına kıymak için biz de takımımız hocamız yanındayız.

Her evden bir futbolcunun çıkacağı o kadar yetenekli bir yöredeyiz. Özkan Sümer Akademisi için tebrik ediyorum. Çok kıymetli, üniversitemiz hocalarımıza var. Yusuf Yazıcıların Abdülkadirlerin sayısını artırmalıyız. Bununla hem para kazanırız hem de kulübümüz başarıdan başarıya koşar. Trabzonspor’un dünyanın her yerinde şampiyon olacak potansiyeli var. Bu coşku varken projeleri uygulamak daha kolay olur. Bütün Trabzonluların kenetlenmeye başladığı bir dönemde destek istenecek bütün camia yönetime destek verir ve Trabzonspor’u dünya kulübü yapacak bir duruma getirebiliriz. Gelin bu işi yapın bizde her aşamasında size destek olalım. İstediğiniz araziyi alıp istediğiniz projeyi yapabileceğiniz bir dönemden geçiyoruz. Bizde sizlere sonsuz destek olalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler