Mehmet Atalay: Trabzonspor kaybetmek için her şeyi yaptı

Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Mehmet Atalay: Trabzonspor kaybetmek için her şeyi yaptı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor sahasında Göztepe ile karşılaştı.

Karşılaşma sonrası Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay açıklamalarda bulundu.

Atalay : "Trabzonspor gerçekten başarılı başlıyordu. Kaybettiği maçlarda da ümit veren yanları vardı. Ilk yarı çok kötü geçti. Bulunacak bir gol maçı çevirebilirdi. Ikinci yarı da maçı döndürecek pozisyon var. Yenilmek için herşey yapıldı, goller kaçtı, penaltı kaçtı. Var uygulaması çok faydalı. Türkiyedeki VAR’ adil uygulayabiliyor muyuz? Bu tartışılır.

VAR’ı biran önce rayına oturtmak lazım. Karar vericiler yine insan olunca sonuç değişmiyor. Hakemler vatan haini değil ama tesir altında kalıyorlar.

Var sisteminin rayına oturması gerekir. Ama trabzonspoor VAR’a kalmadı. İlk yarı ruh gibiydi. Ikinci yarı iyi şeyler yaptılar ama yetmedi. Kenetlenmek lazım. Takımın futbolcunun yanında olmak lazım.

Toparlanacak, takıma Ünal hocaya yönetime sahip çıkmak lazım. Dünyanın sonu değil, Göztepe iyi takım. Trabzonspor sorunlarını büyütmeden çözmesi lazım. Bu takım iyi takım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor