Mehmet Ali Yılmaz: Yapılanların hesabı verilir

Yaşananlara bir tepki de Trabzonspor’un efsane isimlerinden, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan geldi... Aktif görevde olmasa bile camianın değerlerine her zaman sahip çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini belirten Yılmaz, “Galatasaray maçıyla ilgili art

Mehmet Ali Yılmaz: Yapılanların hesabı verilir
Yaşananlara bir tepki de Trabzonspor’un efsane isimlerinden, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan geldi... Aktif görevde olmasa bile camianın değerlerine her zaman sahip çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini belirten Yılmaz, “Galatasaray maçıyla ilgili artık çok şey söylemeye gerek yok. Yaşananlar sebep olanların yüzünü kızartmalıdır. Fakat son dönemlerde artık bu işler Trabzonspor’un başına fazla gelmeye başladı. Ancak bu işlere sebep olanlar şunu bilmeli ki, Trabzonspor sahipsiz değildir. Mutlaka yapılanların hesabı verilir” ifadelerini kullandı. 
 
‘Böyle abi oldu’
 
Trabzonspor’un Anadolu’nun beyi olma sebebini de hatırlatan Mehmet Ali Yılmaz, “Bu kulüp hiçbir zaman gücün yanında olmamıştır. Asla, hakkı olmayanı istememiştir. O nedenle de saygı duyulan, Anadolu’da ‘abi’ olan bir kulüp olmuştur. Trabzonspor’a bu tip durumlarda Anadolu’dan gelen desteğin sebebi de budur” değerlendirmesini yaptı. 
 
‘Zamanı geldi’
Türk futbolunda artık temiz ve güvene dayalı bir sayfa açılması gerektiğini de sözlerine ekleyen Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, konuşmasını şöyle bitirdi: “Hata her zaman olur ama insanların güvenmesi, hataların altında bir şey aramaması gerekir. Fair-Play çerçevesinin dışına çıkmadan, kurallar ve kanunlar çerçevesinde artık temiz bir futbol sayfası mutlaka açılmalıdır. Trabzonspor özelinde yaşanan bu son olaylar umarım birilerinin aklını başına getirmeye yeter.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler