Mehmet Ali Yılmaz: Ligler bu şekilde tescil edilmemeli!

Trabzonspor'un eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Mehmet Ali Yılmaz: Ligler bu şekilde tescil edilmemeli!

Trabzonspor'un eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesine ilişkin soruları yanıtladı.

Bu ortamda ligle ilgili hesap yapılmaması gerektiğini söyleyen Yılmaz  "Fenerbahçe ligde kötü durumda. Fenerbahçe’de de virüs çıkmış. Galatasaray’da da vaka var. Ortalık bu kadar karışıkken, EURO 2020 ertelenmişken, şu anda liglerin oynanmaması sorun olarak görülmemeli. Ligle ilgili hesaplar yapılmamalı" ifadelerini kullandı.

Ligin bu haliyle tescil edilmemesi gerektiğini dile getiren Yılmaz, “Ligin bu şekilde tescil edilmesi doğru olmaz. Haksızlıklar olur çünkü kalan maçlar var. Trabzonspor’un tabi işine gelir. Ama doğru olmaz. Trabzonspor da böyle bir şey istemez. Ligler başlamazsa sıkıntı büyür” açıklamasını yaptı.

Öte yandan TFF’yi özerk olmamakla eleştiren Yılmaz, “TFF’de özerklik bitmiştir. TFF atama ile devam ediyor. O yüzden her şey olabilir. Herkes birbirinin adamı olmuş durumda. Kendi kendini yöneten bir TFF yok. Bizim dönemimizde öyle bir şey yoktu. Boşuna yapmışız. Çağdaş bir şekilde devam edebilmeli. Yayıncı kuruluş, TFF’ye baskı yapmış olabilir. Maç yayını yapıp reklam gelsin isteyebilirler. Maç olmayınca onlar da mali açıdan kayıptalar. Ama şu anda yapabilecek bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
59 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler